In 3 stappen naar de mooiste trap met traplak

Jouw trap, je loopt er dagelijks op, trappen worden meer gebruikt dan wij denken. En dan wil de verf nog weleens slijten. Of iets valt van de trap af en de krassen zitten op je houten traptreden. Tijd om jouw trap te voorzien van een nieuwe laag verf? Koop dan goede traplak die tegen een stootje kan! Jouw trap van een nieuwe look voorzien lukt je snel en voor een zacht prijsje met trapverf van Onlineverf.nl

Waarom trapverf kopen?  

Het is een apart product, geen gewone houtlak of verf die voor alle oppervlaktes geschikt is. Je schildert je trap met trapverf om verschillende redenen:

  1. Bescherming: Trapverf beschermt de trap tegen dagelijks gebruik en slijtage. Zo voorkom je dat de trap beschadigd raakt door krassen, vuil en vlekken.
  2. Esthetiek: Trapverf geeft je trap een mooie, afgewerkte uitstraling. Met trapverf op kleur bepaal je de uitstraling van je interieur.
  3. Veiligheid: Trapverf kan ook bijdragen aan de veiligheid van de trap. Stel je gaat traplak kopen met bijvoorbeeld anti-slip eigenschappen. Kies je een heldere kleur voor je trapverf dan verbeter je bovendien de zichtbaarheid, helemaal als je trapverlichting hebt. 

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het schilderen van een trap een klus is die enige expertise vereist. De verf moet worden aangebracht volgens de instructies van de fabrikant en er moet rekening worden gehouden met de droogtijden en het gebruik van de trap tijdens de schilderklus. Tip: schilder de tredes om de beurt, dan kan je de tussenliggende treden blijven gebruiken. 

Wat is de beste traplak?

Als je het beste product voor je trap wilt dan ga je Sigma traplak kopen. Waarom? De Sigma traplak heeft anti-slip eigenschappen! En je brengt hem makkelijk aan. 

Als je Sigma S2U Nova traplak koopt dan ben je verzekerd van een trap met een prachtige zijdeglans uitstraling. De lak kan je op kleur laten mengen, van wit tot zwart, alles is mogelijk, bij Onlineverf.nl. Sigma traplak vergeelt niet, laat geen nare verflucht achter en is gewoon de ijzersterke bescherming voor jouw trap!