Dit zijn de 5 populairste series op Netflix die je achter elkaar wilt kijken

Ken je dat? Je hebt eindelijk tijd voor jezelf, leunt achterover op de bank of ligt in je bed en je opent je Netflix account, en je wilt een serie starten, maar je weet niet waar je moet beginnen. Deze blog heeft voor jou de 5 populairste series op Netflix uitgezocht. Lees gauw verder!

5. Stranger Things

Alhoewel de meeste mensen Stranger Things inmiddels wel kennen, blijft deze absoluut horen tot een van de populairste series op Netflix. Vooral als je van science-fiction en spanning houdt, kan je deze serie niet missen. De serie heeft drie seizoenen en gaat over mysterieuze zaken die aan het licht komen in een stad, nadat een jongetje wordt vermist. Zoals geheime experimenten. Kijken dus!

4. Lucifer

De op een stripboek gebaseerde serie Lucifer, gaat over de Duivel. Een meeslepend verhaal over Lucifer die het zat is om de Heer van de hel te zijn en verhuist daarom naar Los Angeles om een nieuw leven te starten. Hij opent een nachtclub en de rest is geschiedenis.

3. Clickbait

Als je Black Mirror een interessante serie vond, ga je Clickbait zeker waarderen. Ook als je Black Mirror nog niet hebt gezien, is deze serie die tot de populairste series op Netflix gerekend mag worden, het waard om te kijken. Hou je van een plottwist, dan moet je snel beginnen aan deze serie.

2. La Casa de Papel

Voor de Spaanse taal liefhebbers is La Casa de Papel zonder twijfel een van de beste aanraders. Deze serie is spannend en meeslepend. Zoek je iets om achter elkaar te kijken, dan is dit je go to serie. Een bijzondere groep overvallers waagt een poging om de meest perfecte overval te plegen. Het streven is om 2.4 miljard euro te stelen van de officiële Spaanse gelddrukkerij.

1. Squid Game

Squid Game is momenteel dé serie om te kijken. Deze Koreaanse serie heeft niet zomaar een record aantal kijkers gekregen. In de serie, die zich in Korea afspeelt, krijgen honderden mensen met onbetaalbare schulden de kans om met een schone lei te beginnen door mee te doen aan een reeks kinderspelletjes waar ze hun leven letterlijk op het spel moeten zetten. Deze serie behoort vanzelfsprekend tot de populairste series op Netflix.